1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.
A vöröshagymát kockára vágjuk, és olajon egy kicsit megdinszteljük, majd hozzáadjuk a falatokra darabolt gombát, együtt megpirítjuk, enyhén sózzuk. A gomba kevés levet ereszt, ezé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat rakjuk bele egy kis lábasba a finomra vágott fokhagymával, sóval, borssal, pirospaprikával és petrezselyemmel. Legkisebb lángon melegítsük addig, amíg a vaj gyöngyözni kezd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halat előző nap kivesszük és fel engedjük.1 órára be áztatjuk tejbe majd lecsöpögtetjük és szárazra töröljük.Picit sózzuk.A lisztet jól elkeverjük a paprikával,bele forgatjuk a h...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyűhttp://borosvalikonyhaja.blogspot.hu/2016/12/halle-halaszle.html
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű