1 kg ponty, harcsa, törpeharcsa, 2 fej hagyma, édes és csípős házipaprika
A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.
A céklát megfőzzük, meghámozzuk és karikákra vágjuk. A halszeleteket besózzuk, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk és bő, forró olajban k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halszeleteket egyesével egy nagy darab alufóliára fektetjük (akkora legyen, hogy be tudjuk vele csomagolni). A halra teszünk pár csepp olívaolajat. Megsózzuk, bors...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A halat 4 szeletre vágjuk, kissé megsózzuk. A hagymát és a gombát megtisztítjuk, az előbbit finomra, az utóbbit kisebb cikkekre daraboljuk. 2. A hagymát egy serpenyőben 5 deka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pisztráng hasát megtöltjük a zöldfűszerekkel, pirosra sütjük, megfordítva is. Burgonyát héjastól megsütjük, majd lassú tűzön a cikk burgonyát megpuhítjuk. Vinaigrette: egy kis f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű