1 bontott csirke, 3 ek olaj, két nagy fej hagyma, só, 3-4 ek házipaprika, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, 2 ek liszt.
A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd megszórom a paprikával. Beleforgatom a megtisztított, feldarabolt csirkehúst, megsózom, majd lefedem. A levét időnként pótolva párolom, majd fél óra múlva beleteszem a felkarikázott paprikát és a felszeletelt paradicsomot. Mikor a hús megpuhult, belekeverem a liszttel elkevert tejfölt.
1. A vöröshagymát apróra vágom, és olajon megfonnyasztom, megszórom pirospaprikával, és azonnal felöntöm egy kevés vízzel. 2. A bacont apróra kockázom, hozzáadom a hagymához, k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKeverd össze a mézet, fokhagymát, oregánót, bazsalikomot, 1 evőkanál olívaolajat, a sót és a borsot. A fűszeres mártás felét tedd félre, a többiben forgasd meg a hússzeleteket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsibe vagy jénaiba belehelyezem a bacon szeleteket, de úgy hogy az kilógjon a tepsiből, hogy kesőbb ezeket vissza tudjam hajtani. Aztán a csirkemelleket megsózom, megborsozom í...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű