1 bontott csirke, 3 ek olaj, két nagy fej hagyma, só, 3-4 ek házipaprika, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 pohár tejföl, 2 ek liszt.
A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd megszórom a paprikával. Beleforgatom a megtisztított, feldarabolt csirkehúst, megsózom, majd lefedem. A levét időnként pótolva párolom, majd fél óra múlva beleteszem a felkarikázott paprikát és a felszeletelt paradicsomot. Mikor a hús megpuhult, belekeverem a liszttel elkevert tejfölt.
A csirkemellből szeleteket vágunk, besózzuk, és kevés olajon elősütjük. A fetából annyi szeletet vágunk, amennyi csirkeszeletünk van, lehetőleg félujjnyi vastagot. A sajtok tetejér...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat előkészítjük, a hártyákat leszedjük róla, és kockákra vágjuk. Jól megmossuk, szűrőn lecsepegtetjük. A kockára vágott hagymát olajon megdinszteljük. Mikor már szép üveges,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A cukkinit, parasztkolbászt és a sonkahagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk. 2. A húst sózzuk, befűszerezzük és állni hagyjuk 15-20 percet....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA fűszereket, a mézet és a mustárt az olajjal öszekevertem, a csirkedarabokat beleforgattam, kevés vizet aláöntve tepsibe raktam. Majd 200 fokos sütőben alufóliával letakarva, 30 p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű