½ kg eper
1 kis pohár tejföl
1 nagy pohár epres joghurt
2 dl tejszínhab,
Expressz zselatin
Cukor, vagy édesítő
Az epret megtisztítjuk, összetörjük (bot-mixert használtam).
Összekeverjük a többi hozzávalóval, és a fagyasztóba tesszük.
Fél óránkét átkeverjük. Amikor megfelelő állagú akkor fogyasztjuk. Ha tudunk addig várni.
Mi nem tudtunk.
A tejszínt habbá verjük, hozzákeverjük a többi alkotóelemet. Fagylaltgépben fél órát keverjük. 3-4 órára mélyhűtőben fagyasztjuk.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű-a tojásokat felverjük -sóval ,borssal meghintjük -egy serpenyőbe rakjuk a vajat ,felolvasztjuk, -beleöntjük a felvert tojást ,belehelyezzük a 2 szelet kenyeret majd megfordítj...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű! Kb. 25.30dkg sajtot kislyukù reszelőn lereszelünk, hozzáadunk 1tojást es 1evőkanál lisztet! Golyòkat formálunk belőle, (nedves kézzel, h rátapadjon a zsemlemorzsa! ) a golyòkat z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kefirt keverjük össze a szódabikarbónával, adjuk hozzá a tojást és a növényi olajat. A lisztet állandó keverés mellett apránként adjuk hozzá a masszához. Addig gyúrjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű