A barna piskótához:
4 tojás
4 evőkanál cukor
2 evőkanál olaj
4 evőkanál víz
4 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
Fehér tésztához:
6 tojásfehérje
220 g cukor
100 g vagdalt, pirított dió
1 meggykompót
200 ml liszt
Krémhez:
6 tojássárgája
200 g cukor
300 ml tej
1 vanília puding
3 vaníliás cukor
250 g vaj
Csoki máz a tetejére:
160 g csoki
20 g vaj
50 ml Meggle cukrászhab
Tálba tesszük a lisztet, hozzáadjuk a sót, olajat, az élesztőt és a vizet, tejet majd jól összegyúrjuk, dagasszuk. Tiszta konyharuhával letakarva meleg helyre tesszük, amíg a duplá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kekszet ledaráljuk - A keksz morzsához hozzákeverjük a kakaóport és a fahéjat, így szárazon jobban el tud keveredni. - Ezután elmorzsoljuk benne a gesztenyemasszát és a margari...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a száraz hozzávalókat keverjük össze,majd mehet hozzá a vaj,tojás. Éjszakára hűtőben pihen.Vékonyra nyújtani, 1 cm nagyobbra, mint a forma. Az alját megszurkálni. 180 fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEbből a mennyiségből 6 rúddal lesz. 1. Az élesztőt a cukorral egy kis tálba tesszük, a langyos tejjel felöntjük, majd hagyjuk felfutni. 2. A lisztet a vaníliás cukorral elkeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű