2dc kristálycukor,
2 doboc tejszín,
1 kis zacsko capuccino,
1dl víz,
1dl rum, vagy vodka.
2dc kristálycukrot karamelizálni, 2doboz tejszínt beleöntjük de ne forrjon fel, 1kiszacskó capuccino 1dl vízzel leforrázni, amikor kihül minden összekeverjük 1dc rummal vagy vodkával..
A hozzávalókat egy jól záródó csatos üvegbe teszem, hogy a széndioxid ne szökjön el. 2-3 napig érlelem, naponta sziszegtetem, de nem nyitom ki teljesen az üveget Nagyon lassan ke...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűFogjuk a csapot, engedünk vizet a bögrébe, de csak 2/3 részig. Majd mikróba felforrósítjuk a vizet. Ezután a teafiltert beletesszük, mártogatjuk, rángatjuk, jobbra, balra, fel, le...
Elkészítési idő: 6 perc Nehézség: KönnyűA több mint 2000 éves receptet egy tibeti kolostorban találták egy agyagtáblára írva. Ez a csodaelixír megfiatalítja a testet, javítja a látást és megelőzi a daganatos betegsége...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leszedett világos zöld, zsenge hajtásokat, kb 5-8 cm-esek, egy normál méretű tiszta, csírátlanított befőttesüvegben rétegenként lecukrozzuk, egy-egy evőkanál mézt is adva hozzá,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű