1 citrom
1 alma
3 dl pasztőrözött tej
1 kk. méz
Meleg vízben alaposan megmosunk egy citromot és egy almát. Az almát meghámozzuk, daraboljuk, a citromot citromfacsarón jól kisajtoljuk. Tejjel és a mézzel sima állagig turmixoljuk. Azonnal tálaljuk.
Melegítse fel gyenge tűznél a egy lábasban. Leszűrve melegen (meleg időben hidegen) fogyasztható
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy tálba beleöntjük a befőtteket levükkel együtt. A narancsot megpucoljuk, apróra vágjuk, és ezt is beletesszük. Felöntjük a borral. Ízesítjük a mézzel az őrölt fahéjjal, a...
Elkészítési idő: 2 perc Nehézség: Könnyűorgalomtól és portól elzárt területről szedjünk egészséges bodzavirágokat. Ha kisebbek, akkor többet. Vadásszuk ki belőlük az esetlegesen megbúvó bogárkákat, távolítsuk el a vasta...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűÉn most Boci csokit használtam, de bátran használhattok bármilyen étcsokoládét, fontos, hogy ne a silány csokit használjuk fel erre a célra hanem minimum 55-60%-os étcsokival dolgo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz