8 közepes db sárgarépa
2 db alma (vagy körte)
2 db szilva
0.5 db ananász (friss, elhagyható)
1 db kígyóuborka
1 db karalábé (zsenge, elhagyható)
0.5 db cékla
1 citromból nyert citromlé (kifacsart)
1 narancsból nyert narancslé (kifacsart)
4 szál petrezselyem
10 dkg sóska (vagy saláta)
1 dl víz
Mossuk és pucoljuk meg a gyümölcsöket és a zöldségeket.
Az első 7 hozzávalót gyümölcscentrifugába tesszük, csak a levét használjuk fel.
Keverjük hozzá a citrom és a narancs levét.
Ha olyan gépünk van, akkor a sóska és a petrezselyem is mehet bele, de ha nem, akkor inkább tegyük egy turmixgépbe.
Turmixgépben a sóskát és petrezselymet kevés vízzel pépesítjük.
Ezután hozzáöntjük a többihez, és lassan kortyolgatva fogyasszuk.
Ebből a mennyiségből kb 1liter levet kapunk.
A hozzávalókat egy pohárba tesszük.
Elkészítési idő: 10 percA hozzávalókat gondosan kimérjük, egy keverőtálba rakjuk, és egy mixer segítségével lassan összedolgozzuk. Amikor krémes állagúra turmixoltuk, átöntjük egy tiszta üvegbe, és a hűt...
Elkészítési idő:Az epret hagyjuk kiengedni és turmixgépben pépesítjük. Az epres turmixhoz keverjük a citrom és narancslevet, majd hozzáadjuk a joghurtot és a tejet is. A cukorral, vagy az édesítős...
Elkészítési idő:Az epret megmossuk, szárítjuk, megtisztítjuk, majd darabokra vágva egy magas edénybe rakjuk. Megszórjuk a vaníliás cukorral, cukorral. Hozzáöntjük a narancslevet és a joghurtot, b...
Elkészítési idő: 5 perc