Családireceptkönyv.hu

Majonézes őzgerinc


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 üveg majonéz, 4db főtt tojás, 4db savanyú uborka, 20 dkg szalámi, 1 zacskó zselatinpor, 1 tyukhusleveskocka

Elkészítés:


A tojásokat, uborkát, szalámit kockákra metéljuk, hozzátesszuk a majonézt, a szelatinport és a leveskockát 2dl vízbe tesszuk majd goz folott addig keverjuk míg a zselatin el nem olvad. Az egészet összevegyítjuk és őzgerincformába ontjuk.
Dermedésig hűtőbe tesszük. Ha már megdermedt hosszúkás tálcára borítjuk, felszeleteljük és kennyérrel kínáljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Fagyasztóban pikk-pakk megdermed :)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Friss kevert saláta
Friss kevert saláta

A salátát összetépkedem. A zöldségeket csíkokra vágom és a salátához adom. Átkeverem citromlével és olívaolajjal.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Majonézes őzgerinc
Majonézes őzgerinc

A tojásokat, uborkát, szalámit kockákra metéljuk, hozzátesszuk a majonézt, a szelatinport és a leveskockát 2dl vízbe tesszuk majd goz folott addig keverjuk míg a zselatin el nem ol...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Francia saláta (paleo)
Francia saláta (paleo)

Készíts 3 adag házi majonézt, majd keverd bele a főtt répát, az almát és az uborkát.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk