menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkés-fehérbabos ragu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg kicsontozott csirkefelsőcomb
2 evőkanál olaj
3 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
2 szál rúdzeller
1 darab babérlevél
1 teáskanál kakukkfű
só, bors
6 dl húsleves
80 dkg fehér bab (konzerv)
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:


Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és minden oldalukon pirítsuk meg a csirkecombokat. Adjuk hozzá a felszeletelt sárgarépát, rúdzellert és az apróra vágott vöröshagymát. Fűszerezzük babérlevéllel, kakukkfűvel, sóval és borssal. Öntsük fel a húslevessel, és fedő alatt alacsony lángon 40 perc alatt főzzük puhára. Adjuk hozzá a leszűrt fehér babot, és főzzük össze 5 perc alatt. Friss petrezselyemmel megszórva, ropogós kenyérrel kínáljuk.

Csirkés-fehérbabos ragu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sonkás-gombás frittata (reggeli)
Sonkás-gombás frittata (reggeli)

A sütőt előmelegítem 180-190 fokra. Egy 24-25 cm ármérőjű serpenyőt hevíteni kezdek. Közepes lángon a vajat és az olajat összeolvasztom benne. Rádobom a hagymát, finoman sózom és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Jolánka
Mennyei csirkés gombás egytálétel
Mennyei csirkés gombás egytálétel

A hagymát felszeleteljük és kevés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt húst is. Amikor félig megpirult, a gombát is belekeverjük, majd egy kisebb tepsibe öntjük. A toj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gombás rizs
Gombás rizs

A gombát tisztítsuk meg, vágjuk igény szerint vékony csíkokra vagy keresztbe. A vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk apróra, s a zsíron fonnyasszuk meg. Amint üveges lesz, tegyük rá...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Zelleres paradicsomgombóc paradicsomos mártásban
Zelleres paradicsomgombóc paradicsomos mártásban

A megtisztított zellert lereszeljük. A darált húst összekeverjük a zsemlemorzsával, a reszelt zellerrel, a finomra vágott zellerzöld felével, az apróra vágott zöldpaprikával és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk