4 darab filézett csirkemell
1 csésze barbecue szósz
1 konzerv ananászkarika
2 teáskanál szójaszósz
1 teáskanál apróra vágott fokhagyma
1 kaliforniai paprika felkockázva
2 közepes cukkini felszeletelve
újhagyma a tálaláshoz
A legjobb, ha grillen készítjük ezt az ételt, de konyhában is megoldható a dolog. A lényeg, hogy vágjunk a fóliából kb. 4 lapot, amelybe beleférhet a csirkemell és a zöldségek, és csináljunk kis csomagokat, egyenletesen elosztva az ananászt és a zöldségeket.
2. Egy kisebb tálban keverjük össze a barbecue szószt és az ananászlevet a konzervből, adjuk hozzá a szójaszószt és a fokhagymát. Tegyünk 2-2 evőkanállal a csirkemellekre, és hagyjunk meg kb. 1/4 csészével belőle.
3. A csirkemelleket grillezzük meg kb. 15 perc alatt, félidőben megfordítva őket. Tálaláshoz locsoljuk meg a csirkét a maradék szósszal.
fűszeres csirkemell: 1. A csirkét megmossuk, megtisztítjuk és nagyobb darabokra (kb. 4 felé) vágjuk. Befűszerezzük a sült csirke fűszerkeverékkel. 2. Egy serpenyőben olajat f...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA citromos csirke eleve egy különleges étel, de a köretekkel lehet még fokozni! A fetás sültpaprika-krémhez a paprikákat és az egész fej elfelezett fokhagymát a vágott felével lefe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz árpagyöngyöt hideg vízbe áztatjuk. A libazúzát kisebb darabokra vágjuk, majd vízben feltesszük főzni 2 gerezd fokhagymával, a feldarabolt petrezselyemgyökérrel és 1 db sárgarép...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA bacon szeletekbe beletekerjük a csirkemájat és hústűvel összefogjuk. Aki mustárral készíti, a mustárba bekeveri a majorannát, borsot, a keverékkel megkeni a bacont, és úgy teke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű