4 darab filézett csirkemell
1 csésze barbecue szósz
1 konzerv ananászkarika
2 teáskanál szójaszósz
1 teáskanál apróra vágott fokhagyma
1 kaliforniai paprika felkockázva
2 közepes cukkini felszeletelve
újhagyma a tálaláshoz
A legjobb, ha grillen készítjük ezt az ételt, de konyhában is megoldható a dolog. A lényeg, hogy vágjunk a fóliából kb. 4 lapot, amelybe beleférhet a csirkemell és a zöldségek, és csináljunk kis csomagokat, egyenletesen elosztva az ananászt és a zöldségeket.
2. Egy kisebb tálban keverjük össze a barbecue szószt és az ananászlevet a konzervből, adjuk hozzá a szójaszószt és a fokhagymát. Tegyünk 2-2 evőkanállal a csirkemellekre, és hagyjunk meg kb. 1/4 csészével belőle.
3. A csirkemelleket grillezzük meg kb. 15 perc alatt, félidőben megfordítva őket. Tálaláshoz locsoljuk meg a csirkét a maradék szósszal.
A csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát tisztítsd meg, és aprítsd fel. A felengedett zöldséget forró vajban dinszteld meg. Add hozzá a levest, és a tejszínt, fedd le, és főzd 10 percig alacsony lángon....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkét megszórom a fűszerkeverékkel, jól beledörzsölöm, ráhúzom egy sörösüvegre, amit megtöltök vízzel, a lábait összekötözöm és beleállítom egy nagyobb tepsibe. Mivel a tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először elkészítem a tölteléket: a csirkemájakat forrásban lévő vízbe dobom, és az újraforrástól számított 3 percig a vízben hagyom, majd lecsöpögtetem és kihűtöm. 2. Közben...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz