1 tojás
paradicsom
jégsaláta
pulykamell sonka
reszelt sajt
só
bors
A tojást verd fel, adj hozzá sót, borsot, a palacsinta sütőt kend ki olajjal, forrósítsd fel, és mintha palacsintát sütnél öntsd rá a tojást, oszlasd el, hagyd sülni az egyik oldalát, majd mikor megfordítottad már teheted is a közepére a sajtot, hogy rá tudjon olvadni.
Míg megsül a másik oldala a sajt is megolvad.
Ez után töltsd meg mindenféle finomsággal hajtsd be a két szélét és tekerd fel.
Akár így melegen vagy kihűlve is ugyanúgy fogyasztható.
♥ A narancsot meghámozzuk, majd nagyobb kockákra vágjuk és pépesítjük. A magokat kiszedjük, ha esetleg vannak benne. A gyümölcspéphez adjuk a cukrot és a dzsemfixet, jól összekavar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz áttört juhtúrót keverd simára a vajjal, a mustárral és a Piros Arany krémmel. Tisztítsd meg a hagymát és a retket, majd reszeld le, és add hozzá a juhtúróhoz, és ha gondolod, só...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű