Tészta: 1 kanàl Norbi liszt
1 kanàl kakaópor
½ csomag sütőpor
2 tojàs
5 dkg vaj olvasztva
1 kk Norbi édesitő
Szokàsos módon piskótàt sütsz. 180fok 20 perc sütés
Krém: 25dkg túró
25dkg mascarpone
narancsaroma, kevés édesítő
Zselé: 1 narancs leve, pici édesítő, víz, tortazselé por
A szokàsos módon piskótàt sütünk, 180fok 20 perc alatt (vékony tésztaréteg lesz!).
A krém hozzávalóit simára keverjük.
A zseléhez 1 narancs levét, pici édesítőt összekeverünk, hozzáadunk annyi vizet, hogy 2 dl folyadékunk legyen. A tortazselével felfőzzük.
A piskótára rásimítjuk a krémet, naranccsal kirakjuk, majd leöntjük a zselatinnal.
Legalább 1 órát tegyük hűtőszekrénybe.
Külön keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat. Ezután öntsük őket össze, keverjük, majd gyúrjuk át és pihentessük 5 percig a masszát. Bambuszrostliszttel szórt felületen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat meghámozzuk és egészben, erősen sós vízben majdnem puhára főzzük. 2. Közben a virslit meghámozzuk és félbevágjuk, ily módon 8 virsli darabot kapunk. 3. A b...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézJuci!!!! légyszi!!!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A főtt tojásokat a tetejénél kettévágjuk és sárgájukat kiszedjük, és majd a fehérjébe rakjuk vissza a tölteléket. A tojások alsó feléből is levágunk egy apró darabot, hogy a csi...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű