1 kg liszt
3 kispohár kefir
2 tojás
csipet só
3 dl tejben elkevert 5 dkg élesztő
Az alapanyagokat összekeverjük, hűtőbe tesszük 2-3 órára.Utána olajos kézzel adagonként kisütjük forró olajban.a nyers tésztát hűtőben több napig tárolhatjuk.
A tojásokat keményre főzöd (Tojás főzése: méretfüggő, de szerintem a főzővíz forrása után 10 perccel már keménynek kell lennie.) Megpucolod. Félbevágod, külön tálba megy a fehérje...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz aranyszabály „Az egyik legkönnyebben betartható tipp, egyben aranyszabály, hogy egy kiló húshoz mindig egy jó 30 deka vöröshagymát adunk. Mindig. Mindegy, hogy egy marha- vag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húshoz először a száraz pácot készítjük el: összekeverjük a fűszereket és bedörzsöljük vele a bőrös combfiléket. Egy hőálló tál aljára kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a f...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes