2 csirkemell filé
4 ek mustár
4 ek méz
tárkony
oregánó
bors
fűszerkeverék
1 konzerv gomba
1 csomag teljes kiőrlésű tészta
A csirkemellet apró csíkokra vágjuk.
Összekeverjük a mustárt, mézet és a fűszereket, majd ráöntjük a csirkemellre és betesszük 30 percre a hűtőbe.
Egy serpenyőbe pici olajat melegítünk és megpirítjuk a csirkemellet.
Ha szépen megpirult akkor hozzáadjuk a gombát és felöntjük vízzel és tovább főzzük míg megpuhul a gomba.
A tésztát megfőzzük fűszeres vízben majd leszűrjük.
A húst alaposan megtisztítjuk és vékonyra klopfoljuk. Meghintjük fűszersóval. Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral és belefektetjük a szeleteket. Befedjük sonkával....
Elkészítési idő: 75 Nehézség: Könnyű8 burgonyát megtöltünk vízzel, és készre főzzük. Moss meg és száríts meg 5 csirkecombot konyhai papírral. só, fekete bors, paprika. 3-4 gerezd fokhagyma. 30 g vajat felolvasztu...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesElőször a csirkét teljesen kicsontozzuk, kifilézzük úgy, hogy teljesen egészben maradjon. KICSONTOZÁS MÓDJA: először levágjuk a szárnyak végét, majd kiszedjük a V csontot. Vé...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA hagymát apróra kockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. Rádobjuk a felkockázott húst, fehéredésig pirítjuk, majd megszórjuk ételízesítővel, őrölt borssal és zúzott fokhagymával....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű