2 csirkemell filé
4 ek mustár
4 ek méz
tárkony
oregánó
bors
fűszerkeverék
1 konzerv gomba
1 csomag teljes kiőrlésű tészta
A csirkemellet apró csíkokra vágjuk.
Összekeverjük a mustárt, mézet és a fűszereket, majd ráöntjük a csirkemellre és betesszük 30 percre a hűtőbe.
Egy serpenyőbe pici olajat melegítünk és megpirítjuk a csirkemellet.
Ha szépen megpirult akkor hozzáadjuk a gombát és felöntjük vízzel és tovább főzzük míg megpuhul a gomba.
A tésztát megfőzzük fűszeres vízben majd leszűrjük.
A csirkemellet bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben, kevés olajon kb. 4-5 percig pirítjuk mindkét oldalát, majd félrerakjuk. A fokhagymát apróra vágjuk, a koktélp...
Elkészítési idő: 55 percA kacsát kis darabjaira vágom (a combokat kettőbe, a mellet hosszában és keresztben is kettőbe, a hátát ugyancsak kettőbe, a szárnyakat is kettőbe). Minden húsdarabot jól megsózok....
Elkészítési idő: 2 óraA gombát felszeleteljük. Az olaj felén megpirítjuk, először 3-4 percig fedő alatt puhítjuk (időnként megkeverjük), majd a fedőt levéve rendszeres keverés mellett pirosra sütjük és...
Elkészítési idő: 35