Hozzávalók:
10-15 db csirkemáj
10-15 db hagymakarika
10-15 db vékony szelet bacon
só, bors, majoranna
A hagymát karikára vágjuk,(kb. fél centi vastagra) rá teszünk egy csirkemájat, picit sózzuk, borsozzuk, majorannát szórunk rá és egy szelet bacon-nal szorosan áttekerjük. Egy tepsit vékonyan kizsírozunk, és ebbe tesszük a májakat, előmelegített sütőben, kb. 180 fokon, megsütjük.
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. Ezután 2-3 gerezd fokhagymát reszelünk hozzá, kevés liszttel (1 púpos ek kb) megszórjuk és felönt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkét szétbontjuk, és a részeket megsózzuk és olívaolajon megpirítjuk. A lilahagymát és a fokhagymát apró, a cukkinit közepes kockákra vágjuk. A csirkét eltávolítjuk a fazékból...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes• Elkészítés: A húst kb. kisujjnyi csíkokra, a szalonnát apró kockákra, a zöldségeket karikára, a zellert kis kockára, a vöröshagymát finomra aprítom. • A szalonnát lassan kisütöm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát az olajon megpirítjuk. Rátesszük a felkockázott húst és fehéredésig sütjük. ,majd a zúzott fokhagymát is Belekeverjük a ketchup-et ( paradicsompürét, )p...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű