Hozzávalók:
30 dkg rizs
1 nagy csirkemell
40 dkg fagyasztott vegyes zöldség mix
1 dl tejföl
só, bors
Elkészítése:
A rizst megmossuk, majd sós vízben megfőzzük. Egy másik edényben puhára főzzük a húst, leszűrjük és felszeleteljük. A húst és a zöldségeket összekeverjük a megfőtt rizzsel, majd fűszerezzük. Egy hőálló edényt kikenünk olajjal és belekanalazzuk, a tetején eloszlatjuk a tejfölt és 180 fokos sütőben 15-20 percen át sütjük.
1. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk. 2. A szeleteket kicsit kiklopfoljuk, és ízlés szerint fűszerezzük, 10 dkg krémsajttal a hússzeletek egyik oldalát vékonyan megkenj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet szeletekre vágjuk, megkenjük vajkrémmel, majd megszórjuk borssal. A bazsalikomleveleket és az apróra vágott aszalt paradicsomot rátesszük a csirkemellre, és felteke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb serpenyőben forrósíts fel kevés kókuszolajat vagy zsírt. A csirkemell kockákat szórd meg sóval, borssal, forgasd össze, a forró olajon pirítsd aranysárgára. Ha kész, sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékonyra felszeleteljük, besózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk állni úgy 10 percet. Közben felszeleteljük a paradicsomot és a mozzarellát. A hússzeleteket egy serpenyőb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű