Hozzávalók:
30 dkg rizs
1 nagy csirkemell
40 dkg fagyasztott vegyes zöldség mix
1 dl tejföl
só, bors
Elkészítése:
A rizst megmossuk, majd sós vízben megfőzzük. Egy másik edényben puhára főzzük a húst, leszűrjük és felszeleteljük. A húst és a zöldségeket összekeverjük a megfőtt rizzsel, majd fűszerezzük. Egy hőálló edényt kikenünk olajjal és belekanalazzuk, a tetején eloszlatjuk a tejfölt és 180 fokos sütőben 15-20 percen át sütjük.
Megpároltam a csirkemell csíkokat ,sóztam borsoztam . Összekevertem egy kis tejfölt egy 2 dl főzőtejszínnel ,hozzáöntöttem a csirkehúshoz . Szórtam rá egy kis reszelt sajtot , maj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Az olajba belekeverem a szárnyas fűszerkeveréket, az oregánót, a borsot, a köményt és 1-2 gerezd zúzott fokhagymát. Beleforgatom a csirkecsík...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKb. 50 dkg csirkemellet (pulyka is lehet) csíkokra vágunk, besózzuk, borsozzuk. Egy kevés olajon először addig sütjük, amíg csíkok mindkét oldala szép fehér lesz. Majd rárakunk egy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű