2 tojás
1 kk pirospaprika
2 gerezd fokhagyma
reszelt sajt
paradicsomlé
1 ek sűrített paradicsom
Az olajat egy serpenyőbe öntjük, belenyomjuk a fokhagymát. Mikor megérezzük az illatát, rászórjuk a pirospaprikát, egy keverés után mehet rá a paradicsomlé, sűrített paradicsom.
Alacsony lángon időnként megkeverve addig rotyogtatjuk, míg a színe kicsit besötétedik, besűrűsödik.
Ekkor óvatosan beleütjük a tojásokat, fedővel lefedjük, 5 percig sütjük szintén alacsony lángon.
Ezután a gázt elzárjuk, a tojásokat megszórjuk reszelt sajttal, fedő alatt még három percet pihentetjük.
Bulgurral, savanyú uborkával tálaltam.
A hagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a fűszerpaprikát és a darált húst. Ha a hús puha, hozzáadjuk a paradicsomlét és fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal és rozmarin...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KözepesA hagymát felkockázom, a zöldségeket lereszelem és kevés olajon együtt párolom. Hozzáadom a darált húst, sót, borsot, fűszereket és a fokhagymát, majd fehéredésig párolom együtt. E...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://godzhy.ru/hu/perec-farshirovannyi-myasom-i-risom-zamorozhennyi-prigotovit/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű