2 szelet trappista sajt
zabpehelyliszt
1 tojás
zabkorpa
tej
Öntsük ki a panír hozzávalóit külön tányérokba: a tejet, a zabpehelylisztet, a felvert tojást és a zabkorpát.
A sajtszeletet mártsuk bele a tejbe, majd forgassuk bele a lisztbe (így fog a liszt jól rátapadni a sajtra). Ezután forgassuk a sajtot a tojásba. Most ismételjük meg: forgassuk a sajtot még egyszer a lisztbe, utána pedig a tojásba. Végül forgassuk a zabkorpába.
Amikor az összes szeletet bepaníroztuk, tegyük az egészet min. 1 órára a fagyasztóba. Csak közvetlenül sütés előtt vegyük ki.
Bő, forró olajban (annyiban, hogy ellepje a szeleteket) addig süssük a sajtokat, amíg aranybarnára pirulnak. Közben fordítsuk is meg, hogy minden oldalról jól átsüljön
A cukkinit megmostam, vékonyan felszeleteltem és 3 percig sós vízben blansíroztam, hogy formázható legyen. A brokkolit és a répákat húslevesbe megfőztem. Jó, ha puha, de még jobb,...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesSütőt előmelegítem 200 fokra. Burgikat megtisztítom és egy éles késsel sűrűn beirdalom kb a feléig, vigyázva, ne vágjam át teljesen sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatom , majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk között r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű