Hozzávalók
• kb. 1 kg burgonya
• fél kg gomba
• 1 pohár tejföl
• diónyi margarin
• kb. 25 dkg sajt
• só, bors
Elkészítés
A burgonyát meghámozzuk, majd sós vízben megfőzzük. A főtt burgonyát apróra összetörjük, és a tejföllel, valamint a margarinnal habosra keverjük. A gombát megpároljuk, borsozzuk. A burgonya felét egy kivajazott jénaiba helyezzük, majd rárakjuk gombát, majd a maradék burgonyát. A tetejére ráreszeljük a sajtot. Forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
1/2 l tejet felforraljuk,hozzákeverjük a 4 - 5 evőkanál búzadarát, folyamatosan kevergesd amíg jó sűrű lesz, kb. 10 perc. Hozzákeverjük a kristálycukrot és a vaníliás cukrot. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKarfiolt kirántom. tej+liszt-->besűrítem+tojás+margarin+sajt :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 220 fokra kapcsoljuk, és a leveles tésztát kivesszük a csomagolásból, majd kitekerjük. 2. A tésztát hosszában ketté, keresztben pedig négyfelé vágjuk. Én pizzaszeletelő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhús+zsemle+tojás+4 ek. morzsa+fűszer+p.paprika--gombócót csinálunk+morzsába forgatom. tejfől+víz+tej+krémsajt+liszt+mustár--kikeverem+reszelt sajt--fűszer. Tepsibe--vaj-sajts...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű