Hozzávalók
• kb. 1 kg burgonya
• fél kg gomba
• 1 pohár tejföl
• diónyi margarin
• kb. 25 dkg sajt
• só, bors
Elkészítés
A burgonyát meghámozzuk, majd sós vízben megfőzzük. A főtt burgonyát apróra összetörjük, és a tejföllel, valamint a margarinnal habosra keverjük. A gombát megpároljuk, borsozzuk. A burgonya felét egy kivajazott jénaiba helyezzük, majd rárakjuk gombát, majd a maradék burgonyát. A tetejére ráreszeljük a sajtot. Forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
A paprikákat kicsumázzuk, félretesszük. A hagymát apróra vágjuk, tálba tesszük. Hozzáadjuk a darált húst, a rizst, a tojást, borsot és sót ízlés szerint, és jól átdolg...
Elkészítési idő: 1 óraVegyél egy nagy darab (15dkg) füstölt szalonnát, vágd apró kockákra, majd egy nagy fej vöröshagymát is metéld fel, ted a lábasba és párold puhára a hagymát. Vágd fel a paprikát és...
Elkészítési idő: 30 percA csirkét kisebb darabokra vágom, és megsütöm wokban, sózom, borsozom, kakukkfüvezem. Ha megsült, félreteszem. A zöldségeket felvágom gyufaszál-nagyságúakra (ennyi mennyiség kb...
Elkészítési idő: 1 óraA hagymát apróra vágom, és kevés olajban megpárolom. A darált húshoz keverem a megmosott rizst, a hagymát, sózom, borsozom, kevés pirospaprikával fűszerezem, és egy tojással összeg...
Elkészítési idő: