Spenót
Mascarpone
Fokhagyma
Hagyma
Csirkemell
A spenótot hagymán megfonnyasztani,fokhagymával, majd rá a mascarpone, és főzőtejszínnel felengedni.
Sűrűre főzni.
A csirkemelleket fűszerezni,majd bevágdosni.
A résekbe a töltelék,sütőben megsütjük.
Tetejére sajt.
Medvehagyma rizzsel készítettem.
Az alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: 90 percA lisztet, keményítőt, sót elkeverjük egy tálban, hozzáadjuk a tojást, és annyi vizet, hogy sűrű palacsinta tésztát kapjunk. A sütés során kell még víz, mert a tészta folyamatosan...
Elkészítési idő: 15 perc + sütésA szalonnát csíkokra felszeletejük, majd alacsony hőfokon megpirítjuk és kiszedjük egy tányérra. Mivel a szalonna a lényege, 20 dkg is nyugodtan mehet az ételbe. A vöröshagymát...
Elkészítési idő: 45 perc