Spenót
Mascarpone
Fokhagyma
Hagyma
Csirkemell
A spenótot hagymán megfonnyasztani,fokhagymával, majd rá a mascarpone, és főzőtejszínnel felengedni.
Sűrűre főzni.
A csirkemelleket fűszerezni,majd bevágdosni.
A résekbe a töltelék,sütőben megsütjük.
Tetejére sajt.
Medvehagyma rizzsel készítettem.
1. A csirkét mossuk meg és konyhai papírtörlővel töröljük szárazra. 2. Hasüregébe helyezzünk egy kis majoránnát. 3. Szórjuk be kis sóval, borssal, rozmaringgal, kakukkfűvel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat közepes lángon összemelegítem az olajjal. Ráteszem a szeletelt hagymát, finoman sózom és szép barnára dinsztelem. Ráreszelem a fokhagymát, hozzáadom az aprított rozmaringot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a hosszúkás csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig pároljuk. Közben a zöldségeket meghámoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEste előkészítjük!!! A szárnyakat mosd meg, tisztítsd meg. Ha szükséges, egy kés segítségével kapargasd le róluk a maradék szőrt vagy a tollat, a szárnyvégeket távolítsd el, sózd...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű