menu

Családireceptkönyv.hu

Fahéjas birslekvár-almával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Birs 70 % alma 20% 10% cukor

Elkészítés:


Héjastól főzzük meg az almákat. Turmikszolás után a cukorral felfőzzük .és üvegezzük . A dunsztolás után mehet a kamrába.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Andi
Házi gulyáskrém Tóthné Anditól
Házi gulyáskrém Tóthné Anditól

Az alapanyagokat puhára főzzük,passzírozzuk. Száraz dunsztba tesszük,felbontás után hűtőben tároljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Nikcsi83
Levendulás méz
Levendulás méz

Félig kell tölteni az üveget virággal, majd felönteni mézzel (például akácmézzel) és jó pár hétig állni hagyni, végül leszűrni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Automata
Automata

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csokimáz
Csokimáz

Simára keverjük és összeforraljuk, besűrítjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk