Családireceptkönyv.hu

Szőllő lekvár-


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80% szőllő, 20% cukor Pektin a sűrítéshez.

Elkészítés:


Felfőzzük a hozzávalókat és a pektint hozzáadjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tömény citromkivonat: marokkói sós citrom
Tömény citromkivonat: marokkói sós citrom

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Savanyú uborka. Saját recept
Savanyú uborka. Saját recept

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Málnás kajszilekvár
Málnás kajszilekvár

A megmosott barackok magjait szedjük ki,tegyük forrásban lévő vízbe így könnyen lejön a héjja, majd a barackhúst tegyük egy nagy lábasba. Tegyük hozzá a cukor felét és tegyük fel f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jusztina
Egyszerű eperdzsem
Egyszerű eperdzsem

Az epreket alaposan megtisztítjuk, a zöld részeket eltávolítjuk. Egy tálba téve ízlés szerint pürésítjük (én kézzel átnyomkodtam). Feltesszük főni, hozzáadjuk a cukrot, a citromsav...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk