menu

Családireceptkönyv.hu

Szőllő lekvár-


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80% szőllő, 20% cukor Pektin a sűrítéshez.

Elkészítés:


Felfőzzük a hozzávalókat és a pektint hozzáadjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Susan
Sárgabarack saját levében
Sárgabarack saját levében

- a felezett sárgabarackokat üvegekbe tesszük, majd ráteszek: 1 ek cukor, 1 mk vaniliás cukor, 1/2 mk citromsav lezárom steril kupakokkal 90/30 · Frissítve: kb. egy perc...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Ínyenc sárgabarack lekvár
Ínyenc sárgabarack lekvár

A gyümölcsöt néhányszor forró vízzel leforrázzuk, majd lehúzzuk a héját, magját eltávolítjuk, negyedeljük, és 1100g-ot kimérünk. 2 Elkészítés: A gyümölcsök felét pürésítjük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tölteni való paprika télire
Tölteni való paprika télire

Mossuk meg a paprikát, tisztítsuk meg, majd tegyük forró vízbe 15 perce, de főzni nem kell. A paprikát megpuhulnak és könnyen üvegekbe tudjuk majd tenni. Készítsük el a savanyúság...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar És most álljon itt a részletes hozzátáplálási tábláz
És most álljon itt a részletes hozzátáplálási tábláz

Elsőként 5-7 hónapos korban, amikor a baba már érett a hozzátáplálásra (tud fogni, érdeklődik az ételek után, az emésztőrendszere képes feldolgozni az ételeket, tehát nem “köszön v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk