Csemege édes kukorica,
só-aki szereti
víz
A kukoricákat a külső héjától megfosztom, hagyok rajta a belső vékony héjból és bő vízben felteszem főni. Amikor megfőtt, kiszedem leszedem a maradék héjat és tálalom.
Jó étvágyat kívánok.
A burgonyát puhára főzöm, krumplinyomóval megtöröm és hagyom kihűlni. Amikor meghűlt, hozzáadom a reszelt parmezánt, a tojást, az aprított petrezselyemzöldet, sózom, borsozom, a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesHogyan előzhető meg a fertőzés? A nyers baromfihúst ne mossuk meg és alaposan főzzük, süssük meg! A hús mikrobiológiai szempontból biztonságos belső hőmérséklete min. 74°C le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent elkeverünk Melegszendvics sütőben kb.10 perc alatt megsütjük Lehet tölteni, sajttal, sonkával ... Édes formájába csak egy pici sót teszünk, plusz egy kicsi cukrot, ezt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínből nagyon kemény habot verünk. A joghurtot a turmixgép poharába öntjük, rászórjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, valamint a reszelt citromhéjat, majd az egészet egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű