400 gr tejszín
200 gr angolkrém
200 gr gyümölcspüré
15 gr zselatinpor 50 gr vízzel
1 evk citromlé
Vizet a zselatinnel kicsit megmikrózzuk, hogy elolvadjon. A gyümölcspürét összekeverjük az angolkrémmel és a citromlével majd a zselatinnal. Óvatosan a felvert tejszínhabba forgatjuk.
Először a pácolást írom le. Ezt a sült húst máshoz is lehet felhasználni, akár körettel. Egy tálban keverjük össze a pác hozzávalóit. Egy jól zárható dobozban öntsük a...
Elkészítési idő: 30 p. + (3,5 ó) Nehézség: KözepesA krumplit megfőzzük héjában, meghámozzuk, majd áttörjük. Ha kihűlt, lisztezett deszkán összedolgozzuk a liszttel, a tojással és pici sóval. A tésztát kinyújtuk, ujjnyi csíkokra f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet felforraljuk, hozzáadjuk a kakaóport és egy habverővel finomra keverjük. Majd hozzákeverjük a finomra aprított csokoládét, és összefőzzük. És előkészítjük a többi hozzávaló...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsírban rózsaszínűre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd a megtisztított, megmosott, felkockázott májat hozzáadjuk, puhára pároljuk, langyosra hűtjük. A főtt tojásokkal...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű