400 gr tejszín
200 gr angolkrém
200 gr gyümölcspüré
15 gr zselatinpor 50 gr vízzel
1 evk citromlé
Vizet a zselatinnel kicsit megmikrózzuk, hogy elolvadjon. A gyümölcspürét összekeverjük az angolkrémmel és a citromlével majd a zselatinnal. Óvatosan a felvert tejszínhabba forgatjuk.
A sajtokat lereszeljük. A tojásokat szétválasztjuk. A vajat felolvasztjuk egy lábasban, beleszórjuk a lisztet, és ráöntjük a tejet. Sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA 2 evőkanál sót tegyük a befőttesüveg aljára. A citromot mossuk meg, a csúcsos végét vágjuk le, majd a levágott résztől indulva vágjuk be keresztben, de ne vágjuk át teljesen....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű