4 db. csirkemell,
csirke fűszerkeverék,
oregánó,
kb. 10 dkg. vaj
A csirkemelleket szeletekre vágjuk megszórjuk a fűszerkeverékkel, oregánóval és lefedve betesszük a hűtőbe egy éjszakára.
Reggel egy jénai edényt és a húsokat is vastagon megkenem vajjal és a kikent jénaiban fedő alatt, időnként megforgatva közepes lángon sütöm. Amikor már szinte kész van, kb. fél óra leveszem a fedőt, hogy egy kis színt kapjon.
40 perc alatt lesz egy finom, fűszeres omlós húsunk.
Burgonyapürét készítettem hozzá és csemege uborkával tálaltam.
Jó étvágyat kívánok.
A fokhagymát finomra aprítjuk, a póréhagymát felkarikázzuk, és egy kis részét félretesszük. A csirkemellet kisebb darabokra-szeletekre vágjuk. Egy hőálló serpenyőben vajat...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesMártás Megfőzőm a csirkecombokat sóval borssal és a leveskockával.Kiszedem a levesből kicsontolom és apróra vágom. A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott főt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összedolgozzuk. 8 felé osztjuk, nagyon vékonyra nyújtjuk. Forró serpenyőben 20/20 mp alatt mindkét oldalát megsütjük. Mikor kész, egy tányérra alufoliát teszek, úgy hogy vissza...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűMegmossuk a csirkemell filét, a vizet lecsepegtetjük, majd késsel kinyitjuk, vigyázunk hogy lehetőleg ne lyukadjon meg, majd sózzuk, borsozzuk. A mangold levelet, belemártjuk for...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű