4 db. csirkemell,
csirke fűszerkeverék,
oregánó,
kb. 10 dkg. vaj
A csirkemelleket szeletekre vágjuk megszórjuk a fűszerkeverékkel, oregánóval és lefedve betesszük a hűtőbe egy éjszakára.
Reggel egy jénai edényt és a húsokat is vastagon megkenem vajjal és a kikent jénaiban fedő alatt, időnként megforgatva közepes lángon sütöm. Amikor már szinte kész van, kb. fél óra leveszem a fedőt, hogy egy kis színt kapjon.
40 perc alatt lesz egy finom, fűszeres omlós húsunk.
Burgonyapürét készítettem hozzá és csemege uborkával tálaltam.
Jó étvágyat kívánok.
A csirkemellet csíkokra vágjuk és ízlés szerint sózzuk. Vegyünk egy tálat és a lisztet, sót, tojásokat a vizet és a sütőport összekeverjük, amíg egy sűrű masszát kapunk. A fe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz újburgonyát ⅔-ig előfőzzük. A máz összetevőit egy lábosban összeforraljuk, és egy kicsit be is sűrítjük. A csirkemelleket magasabb lángon kevés olajon megpirítjuk mindkét oldalu...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. 2. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. 3. A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézVégy egy Zolit....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz