1 csirkemell
1 póréhagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel. Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
A megmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba. A burgonyát hámozd meg é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Lábosba teszünk egy nagy kanál zsírt, s ha forró, hozzáteszünk egy fej karikára vágott hagymát. 2. 1-2 percig kavarjuk, hogy meg ne égjen, beleteszünk egy kávéskanál jó papr...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet vékonyra szeleteljük és 1 éjszakára fokhagymakrémes tejbe áztatjuk. Másnap kivesszük, lecsepegtetjük. A kétféle sajtot lereszeljük és összekeverjük. Egy tepsit kiva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús szeleteket vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, állni hagyjuk. A burgonyákat kicsi vagy közepes reszelőn lereszeljük, és megsózzuk. Ezt állni hagyjuk hogy levet eresszen, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű