1 kg bármilyen csirkealkatrész
1 nagy fej vöröshagyma
1 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
1 teáskanál pirospaprika por
3-4 dl zsírszegény tejföl vagy natúr joghurt
3 gerezd fokhagyma
15 dkg light sajt
Só
Bors
A csirkecombokat sóztam, borsoztam. A lisztet összekevertem a pirospaprikával és egyesével beleforgattam a combokat. Egy tepsibe rakosgattam, szépen egymás mellé.
A hagymát karikákra vágtam és a hús tetejére raktam, majd megszórtam a reszelt sajttal.
Egy tálba szedtem a natúr joghurtot, belereszeltem a fokhagymát, sóztam, borsoztam és alaposan összekevertem. Majd a joghurtos szószt a csirke tetejére kanalaztam.
Alufóliával lefedtem és 200 fokos sütőben kb 40 percig sütöttem, majd a fóliát levettem és ropogósra pirítottam.
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk majd a vajon megpirítjuk. Mikor a hús kifehéredik, felöntjük 0,5 dl vízzel és hagyjuk párolódni, közben a paprikát és a sárgarépát apró csíkokra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombfilét vékony csíkokra vágom. 2. A páchoz a hozzávalókat összekeverem egy tálban, majd beleforgatom a húst. 3. Fóliával lefedve egy éjszakára a hűtőbe teszem....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát megtisztítjuk, levágjuk a tetejét és az alját, és óvatosan leveleire bontjuk. 2. A közepét kis kockákra vágjuk, és forró olajon elkezdjük pirítani. 3. Belenyom...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket felszeleteljük, majd sózzuk, borsozzuk. A megtisztított burgonyát egy konyhai robotgép nagy lyukú reszelőjén lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, belereszeljük a fo...
Elkészítési idő: 90perc Nehézség: Könnyű