6 db felső csirkecomb, só ,őrölt fekete bors , 2 ek. sültcsirke fűszersó
Tartármártáshoz: 0,5 tubus majonéz (nagy) , 2 dl tejföl , pár csepp citromlé , só , őrölt fekete bors , 0,5 tk. porcukor
Panírozáshoz: zsemlemorzsa
A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük.A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap zsemlemorzsába forgatjuk, majd kiolajozunk egy tepsit és elterítjük benne a combokat.Fólia alatt sütjük kb. 50 percig, majd a fóliát levéve róla 10 percig ropogósra sütjük.
A lisztet, keményítőt, sót elkeverjük egy tálban, hozzáadjuk a tojást, és annyi vizet, hogy sűrű palacsinta tésztát kapjunk. A sütés során kell még víz, mert a tészta folyamatosan...
Elkészítési idő: 15 perc + sütés Nehézség: KönnyűA csirkemell bőrét leszedem, lehártyázom, csontjáról leszedem. Szép egységes szeleteket vágok a filéből, majd megszórom őrölt cuminnal, majd sózom és összeforgatom a husikat. A feh...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűMiután megmostuk a csirkemellet, vágjuk fel szeletekre. Keverjük bele a joghurtba a sót és a borsot, és nyomjunk bele fokhagymát. Következő lépésként a zabpelyhet le kell darálni....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFogunk egy hőálló tálat és a közepétől indulva kibéleljük szeletelt baconnel, úgy, hogy túllógjon az edény peremén. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk-borsozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű