6 db felső csirkecomb, só ,őrölt fekete bors , 2 ek. sültcsirke fűszersó
Tartármártáshoz: 0,5 tubus majonéz (nagy) , 2 dl tejföl , pár csepp citromlé , só , őrölt fekete bors , 0,5 tk. porcukor
Panírozáshoz: zsemlemorzsa
A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük.A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap zsemlemorzsába forgatjuk, majd kiolajozunk egy tepsit és elterítjük benne a combokat.Fólia alatt sütjük kb. 50 percig, majd a fóliát levéve róla 10 percig ropogósra sütjük.
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. L...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket kiklopfoljuk, hogy mindenhol egyenletes vastagságú legyen, majd enyhén besózzuk mindkét oldalát. A szoba-hőmérsékletű vajat összekeverjük az apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a pácot: a 2 evőkanál paradicsompürét összekeverjük a 2 evőkanál mustárral, sóval vagy sültcsirke fűszerkeverékkel, őrölt borssal és ezzel megkenjük a húsok min...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmosom, megtisztitom, szárazra törlöm, besózom, majd egy sütőpapírral kibélelt gáztepsibe sorakoztatom a szárnyakat, lefedem és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses foko...
Elkészítési idő: 1óra 30perc Nehézség: Könnyű