6 db felső csirkecomb, só ,őrölt fekete bors , 2 ek. sültcsirke fűszersó
Tartármártáshoz: 0,5 tubus majonéz (nagy) , 2 dl tejföl , pár csepp citromlé , só , őrölt fekete bors , 0,5 tk. porcukor
Panírozáshoz: zsemlemorzsa
A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük.A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap zsemlemorzsába forgatjuk, majd kiolajozunk egy tepsit és elterítjük benne a combokat.Fólia alatt sütjük kb. 50 percig, majd a fóliát levéve róla 10 percig ropogósra sütjük.
A csirkemellet szeletekre vágjuk, megkenjük vajkrémmel, majd megszórjuk borssal. A bazsalikomleveleket és az apróra vágott aszalt paradicsomot rátesszük a csirkemellre, és felteke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A húst felszeleteljük, majd sózzuk, borsozzuk, és ha szükséges kicsit kiklopfoljuk. ◾️A tésztához a tejfölt, a lisztet, a tojást, a zúzott fokhagymát valamint a sót és a borsot...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Nehézcsirkemellet vékonyan felszeleteljük, és enyhén megsózzuk. Egy tűzálló tál alját megszórjuk reszelt sajttal (ízlés szerinti vastagságban, vagyis ki hogy szereti). A csirkemell sze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű