Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
1 karfiol
1 cukkini
3 gerezd fokhagyma
5 dkg zöld olajbogyó
10 dkg ementáli
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olívaolaj
A karfiolt rózsáira szedjük és kivajazott tepsibe tesszük. A cukkinit is meghámozzuk, felszeleteljük és az olajbogyóval együtt a karfiol mellé tesszük. A csirkemellet felkockázzuk, átkenjük olívaolajjal, fűszerezzük és ráhalmozzuk. A tepsiben összekeverjük a zöldségeket és meglocsoljuk olívaolajjal, majd 180 fokos sütőben 20 percig sütjük. Ezt követően átforgatjuk és a tetejére szórjuk a felkockázott ementálit és a tárkonyt, ha szükséges még egy kis olívaolajat is locsolunk rá és újabb 20 percen át sütjük.
A húst apró kockákra vágom,sózom,majd kisütöm. Egy másik edényben a cukrot világosbarnára megolvasztom,és a szegfűszeggel és a fahéjjal ízesítem.Hozzáadom a narancslét,ekkor a kar...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA combokat lebőrözzük és kicsontozzuk, lehetőleg úgy, hogy a hús egyben maradjon. A tenyérnyi darabokat enyhén kiklopfoljuk, besózzuk, borsozzuk, és hűtőbe tesszük. Ragu készít...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk és kókuszzsíron megpirítjuk, majd a kockára vágott csirkemellet is hozzáadjuk esetleg pici fűszerrel tetszés szerint ízesítjük. A cukkini belsejét kikanala...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű