Csirkecomb-felső
só,
csirke fűszerkeverék,
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa,
sütni való burgonya.
A csirke felső csirkecombokat kifilézem, sózom, megszórom a fűszerkeverékkel és a szokásos módon bepanírozom.
Most fagyasztott burgonyát sütöttem hozzá.
Jó étvágyat kívánok.
A csirkemellet felszeleteljük, négy szép szeletünk lesz. Megmossuk,a vizet lecsepegtetjük. Mindkét oldalát besózzuk. A bundához valókat (2 db tojás-10 dkg reszelt sajt-1 db nyers...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesVégy egy Zolit....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet kisebb darabokra vágom. Zárható zacskóba teszem a zöldeket, a fokhagymát, a fűszereket (svaneti só, chili) és a vízzel összekevert gránátalma öntetet a csirkedarabok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. 2. A sajtokat a mustárral jól összekeverjük. 3. Bevágjuk a csirkemelleket és megtöltjük a mustáros keverékkel. 4. Betekerjük egyenké...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz