• Rövid, csavart széles-metélt
• Thai zöldségkeverék
• Olíva olaj
• Szójaszósz
• Főzőtejszín
• Barna cukor
• Gyömbér
A csirkemell filét vékony, kisujjnyi csíkokra vágom, 15 -20 percig gyömbéresen pihentetem. Bő olíva olajban kérgesítem, sózom. Ha pirulni kezd (majdnem készre sütjük), 2 – 3 evőkanál szójaszószt öntök rá és 1 – 2 evőkanál barna cukrot. Beleteszem a thai zöldséget és összepárolom, majd a főzőtejszínt beleöntöm. Besűrítem.
A tésztát külön készítem el és a thai zöldséggel összekeverem.
A máz hozzávalóit összekeverjük, felmelegítjük, pár percig forraljuk, majd félretesszük. A „bunda” hozzávalóit összekeverjük. A vizet apránként adagoljuk hozzá, hogy ne legyen fol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét megtisztítjuk és felkockázzuk. Jól összekeverjük a gyömbérporral. (Akár állni is hagyhatjuk ha van rá időnk.) Egy serpenyőben pici olajon megpirítjuk a húst, só...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tisztított, apróra vágott vöröshagymát 1 ek. kókuszolajon dinszteld meg. Majd az ujjnyi vastagra vágott pucolt körtét, ill. a zúzott fokhagymát + 4 cl. vizet add hozzá, és így...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű