• Rövid, csavart széles-metélt
• Thai zöldségkeverék
• Olíva olaj
• Szójaszósz
• Főzőtejszín
• Barna cukor
• Gyömbér
A csirkemell filét vékony, kisujjnyi csíkokra vágom, 15 -20 percig gyömbéresen pihentetem. Bő olíva olajban kérgesítem, sózom. Ha pirulni kezd (majdnem készre sütjük), 2 – 3 evőkanál szójaszószt öntök rá és 1 – 2 evőkanál barna cukrot. Beleteszem a thai zöldséget és összepárolom, majd a főzőtejszínt beleöntöm. Besűrítem.
A tésztát külön készítem el és a thai zöldséggel összekeverem.
A megmosott hússzelet kiklopfoljuk, és csíkokra vágjuk. Az olívaolajból kakukkfűvel, oregánóval és őrölt borssal ízesített pácot készítünk, melybe beleforgatjuk a húst és hűtőbe te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalók (4 személyre): 2 csirkemell, 3 alma, 20 dkg karaván sajt, 10 dkg. angol szalonna, 2 dl tejföl, só, feketebors, liszt. A csirkemelleket kicsontozzuk, szeletekre vágjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkét ujjnyi vastag csíkokra vágjuk és meghintjük sóval. A szalonna szeleteket keresztben félbe vágjuk. Minden darab csirkét betekerünk egy fél szalonnába. Egy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tepsibe vagy jénaiba belehelyezem a bacon szeleteket, de úgy hogy az kilógjon a tepsiből, hogy később ezeket vissza tudjam hajtani. Aztán a csirkemelleket megsózom, megborsozom í...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű