3 kg. csirkeszárny,
2 cs. Kentucky fűszerkeverék,
Kb. 20 ek. olívaolaj.-sűrű legyen
Sütőlemezek, vagy tepsik.
A szárnyak végeit levágtam majd a szárnyat kettévágtam. A fűszerkeveréket az olajjal összekevertem és ráöntöttem a tisztított, darabolt szárnyra. Pácoltam két órát, majd sütőlemezekre sütőpapírt tettem és elhelyeztem rajtuk a szárnyakat. Sütés közben a szárnyakat nem fordítottam meg. Kb. 2 óra mire megsül.
Egy finom saláta, sült burgonya, stb. is nagyon illik hozzá.
Jó étvágyat kívánok.
1. A burgonyát héjastól félpuhára főzzük, majd kihűtjük, meghámozzuk, durvára reszeljük. 2. A hagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük. 3. A burgonyát alaposan összegyúr...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket tisztítsd meg, vágd ujjnyi hosszú csíkokra. --- Önts fél deci olajat egy lezárható tálba, keverd hozzá a fűszersót, és forgasd bele a csirkéket. Zárd le a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA pulykamellet klopfoljuk ki szép vékonyra, olyan nagyra, amilyen nagyra csak tudjuk. Áztassuk egy éjszakára fokhagymás tejbe. Másnap csepegtessük le a pulykamellet, majd töröljük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA kukoricaszemeket egy éles késsel lefejtjük a kukorica csövéről úgy, hogy egy mély tányérba állítjuk, így nem ugrálnak el a szemek mindenfelé. A csokor újhagymát is felkarikázzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű