1 csirkemell
20 dkg gomba (konzerv)
8-10 szelet bacon
1 teáskanál vaj
olaj
só, bor
A húst több szeletre osztjuk és kiklopfoljuk. Átkenjük fűszerekkel, majd a gombát leszűrjük és elosztjuk a hússzeletek közepén. Szorosan feltekerjük mindegyiket, majd egy kevés vajat kenünk a külsejükre és betekerjük a baconnel. Ha szükséges hústűvel rögzítjük, hogy sütés közben ne menjenek szét. Forró olajban kisütjük és kínálhatjuk is.
1. A hús pácolása csirkemell 450 g • napraforgó olaj 4 EK • kremsi mustár 1 EK • szójamártás 2 EK • fekete bors, őrölt ½ A megmosott és megszárított húst vékony csíkokra vágjuk. O...
Elkészítési idő: 45 min.A cukkiniket lereszeljük, sózzuk és kinyomjuk a levüket. Hozzáadjuk a darált húst, borsot, fokhagymást, petrezselymet és tojást. Kis golyókat formázunk és a tepsire nyomjuk. Resze...
Elkészítési idő:A sütőt 180°-ra előmelegítem. A fokhagymát összetöröm, a többi fűszerrel,sóval együtt az olajban elkeverem. A csirkacombokon egyenletesen eloszlatom a pácot, ha lehet, még a bőre...
Elkészítési idő: 1 óra 30 per