menu

Családireceptkönyv.hu

Omlett gazdagon


Írta:

Elk. idő: 1
Adag: 2-3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



Húsos császárszalonna,
burgonya,
zúzott fokhagyma,
sült krumpli fűszerkeverék,
fehér bors,
petrezselyemzöld,
reszelt sajt,
Egy kicsi olaj.

Elkészítés:



A burgonyát meghámoztam, félbe majd negyedbe vágtam.
A húsos császárszalonnát kicsi kockákra vágtam és egy nagyon pici olajon félig megsütöttem.
A burgonyát betettem sülni, megszórtam a fűszerkeverékkel, zúzott fokhagymával, fehér borssal. Amikor majdnem kész volt hozzáadtam a szalonnát és a vele sült olajat és készre sütöttem.
2x4 db. tojást külön-külön felvertem, tettem bele egy- egy marék reszelt sajtot egy kis sót és petrezselyemzöldet. Egy kisebb serpenyőben külön megsütöttem őket, félbehajtottam majd háromszögekre vágtam.
Tejfölben kevert chili van hozzá.
Jó étvágyat kívánok!

Omlett gazdagon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lyoni rozmaringos krumpli
Lyoni rozmaringos krumpli

Krumplit meg kell hámozni, karikára vágni. Vajat, rozmaringot, hagymát, fokhagymát megpárolni. Tejet hozzáönteni, sózni, borsozni. Krumplit körkörösen rárendezni. Fedő alat...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Spenótos csirkés batyu (Zé)
Spenótos csirkés batyu (Zé)

A csirkemellet 24 egyforma nagyságú darabra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és egy forró serpenyőben kevés olívaolajon elősütjük a csirkedarabok mindkét oldalát. Egy keverőtálban összeke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres
Tejszínes-tonhalas penne
Tejszínes-tonhalas penne

Kifőzöm a tésztát. Közben a szószhoz megdinsztelem a halról lecsöpögtetett olajban a zúzott fokhagymát. Hozzáadom a tonhalat, a kukoricát és a brokkolit, fűszerezem, hozzáöntöm...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Sajtos nokedli
Sajtos nokedli

lkészítjük a nokedlit a lisztből, tojásból és kevés vízből. Enyhén sózzuk. Ha túl sűrű lenne a massza, adjunk hozzá még egy kicsi vizet. Ezt hagyjuk állni kb. 20 percig. Majd zubo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk