Húsos császárszalonna,
burgonya,
zúzott fokhagyma,
sült krumpli fűszerkeverék,
fehér bors,
petrezselyemzöld,
reszelt sajt,
Egy kicsi olaj.
A burgonyát meghámoztam, félbe majd negyedbe vágtam.
A húsos császárszalonnát kicsi kockákra vágtam és egy nagyon pici olajon félig megsütöttem.
A burgonyát betettem sülni, megszórtam a fűszerkeverékkel, zúzott fokhagymával, fehér borssal. Amikor majdnem kész volt hozzáadtam a szalonnát és a vele sült olajat és készre sütöttem.
2x4 db. tojást külön-külön felvertem, tettem bele egy- egy marék reszelt sajtot egy kis sót és petrezselyemzöldet. Egy kisebb serpenyőben külön megsütöttem őket, félbehajtottam majd háromszögekre vágtam.
Tejfölben kevert chili van hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
A kockára vágott hagymát és a vékony csíkokra vágott zöldpaprikát a zsiradékon megfonnyasztjuk, majd hozzátesszük a tarhonyát, és állandóan keverve aranybarnára pirítjuk. Beletessz...
Elkészítési idő: 50 percA húst összekockázzuk, a hagymát felaprítjuk, a savanyú káposztát lecsöpögtetjük (a vecsésit én soha nem mosom le, véteknek tartom, de ez ízlés kérdése) és odakészítünk egy kancsó...
Elkészítési idő:A krumplit megmosom és héjában megfőzöm. A forró burgonyát meghámozom, és krumplinyomóval áttöröm . Ha a burgonya kihűlt már nem lehet összetörni. 1 mokkáskanál sót szórok rá majd...
Elkészítési idő: