12 db. tojás,
12 ev. liszt,
1 cs. sütőpor,
12 ek. porcukor
Krémhez.
3 cs. puncs ízű főzős pudingpor,
9 dl. tej,
cukor-ízlés szerint
20 dkg. vaj,
10 dkg. porcukor,
1 ü. rumaroma
Tetejére.
5 dl. hulala nővényi tejszín,
4 kocka étcsoki
2 ek. étolaj
A 12 tojásból a szokásos módon sütök egy piskótát,amit kihűlés után kettőbe vágok: Gáztepsi!
A krémhez a pudingporokat megfőzöm a tejben, cukrozom beleteszem az aromát és hagyom hűlni:
Amíg a puding hűlik, addig a vajat a porcukorral jól összekeverem, majd a kihűlt pudinghoz adom:A krémből teszek félre egy kicsit, hogy a kész süti tetejét is meg tudjam vele kenni: Az alsó piskótalapra rákenem a krémet, befedem a másik piskótalappal,majd azt is megkenem a félretett krémmel. A hulalát kemény habbá verem és rákenem a süti tetejére: A csokit az olajjal megolvasztom és meglocsolom vele a sütit:
Jó étvágyat kívánok:
A meggyet apró kockára vágjuk (hagyunk pár szemet )és a kész megfőzött krémbe keverjük. Ez a krém (még langyosan) kerül az alsó lapra. Kirakjuk a pár szem meggyel, amit félre tettü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy közepes méretű tepsi alját kirakjuk keksszel (30 db), és elkészítjük a rá való krémet. A pudingot, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomóm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHabosra keverni és a lapokat megtölteni. A tésztából 3 lapot készíteni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTÉSZTA......az anyagokat összegyúrjuk és hat lapot sütünk belőle tepsi hátán....... KRÉM....az anyagokból kemény krémet főzzünk és megtöltjük a lapokat VÉGLEGES ÖSSZEÁLLÍTÁS..a l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű