12 db. tojás,
12 ev. liszt,
1 cs. sütőpor,
12 ek. porcukor
Krémhez.
3 cs. puncs ízű főzős pudingpor,
9 dl. tej,
cukor-ízlés szerint
20 dkg. vaj,
10 dkg. porcukor,
1 ü. rumaroma
Tetejére.
5 dl. hulala nővényi tejszín,
4 kocka étcsoki
2 ek. étolaj
A 12 tojásból a szokásos módon sütök egy piskótát,amit kihűlés után kettőbe vágok: Gáztepsi!
A krémhez a pudingporokat megfőzöm a tejben, cukrozom beleteszem az aromát és hagyom hűlni:
Amíg a puding hűlik, addig a vajat a porcukorral jól összekeverem, majd a kihűlt pudinghoz adom:A krémből teszek félre egy kicsit, hogy a kész süti tetejét is meg tudjam vele kenni: Az alsó piskótalapra rákenem a krémet, befedem a másik piskótalappal,majd azt is megkenem a félretett krémmel. A hulalát kemény habbá verem és rákenem a süti tetejére: A csokit az olajjal megolvasztom és meglocsolom vele a sütit:
Jó étvágyat kívánok:
Megfőzzük a pudingot a csomagon lévő leírás szerint, és hagyjuk kihűlni úgy, hogy közben időnként megkeverjük, összetörjük, hogy ne álljon össze. A gyerekek nagy örömére az egy zac...
Elkészítési idő:A piskótához a tojásfehérjét majdnem teljesen kemény habbá verjük. A verést továbbra is folytatva egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat is, majd evőkanalanként a vaníliával porrá őr...
Elkészítési idő: