1 tojás
2 dl tej
1 kg csirkecomb
20 dkg liszt
1 teáskanálnyi oregánó
1 teáskanálnyi őrölt csili
1 teáskanálnyi zsálya
1 teáskanálnyi bazsalikom
1 teáskanálnyi majoranna
só, bors
1 evőkanál őrölt édes paprika
1 teáskanálnyi fokhagymapor
olaj
A húsokat tejben áztatjuk 2-3 órán át. A tojást felverjük ha szükségesnek tűnik egy kevés tejet is adhatunk hozzá, a lisztbe keverjük a fűszereket és a megszokott módon panírozzuk a húsokat. Forró olajban megsütjük a csirkecombokat és papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen túl zsíros és már kínálhatjuk is.
1. Egy csirkemell szeletet kiklopffolunk füstölt sajtot reszelünk rá és felgöngyöljük. (Egészen könnyen feltekerhető.) 2. Ezután centis vastagságúra felszeleteljük, és kevés ol...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük az egészet alufóliába. Lezárjuk, mint a cu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mellek bőrét finoman beirdalod. A tepsiben amiben sütöd pici zsíron először a bőrös oldalát lepirítod főzőlapon, vagy gázon. Miközben pirul a bőre és zsírt enged fűszerezed a hú...
Elkészítési idő: másfél óra Nehézség: KönnyűA pulykacombokat megmossuk, leszárítjuk. Kettévágva sózzuk, borsozzuk, kevés olajon kissé megpirítjuk. A hagymás és fokhagymát apróra vágva a sütőolajon megfonnyasztjuk, rátesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes