1 tojás
2 dl tej
1 kg csirkecomb
20 dkg liszt
1 teáskanálnyi oregánó
1 teáskanálnyi őrölt csili
1 teáskanálnyi zsálya
1 teáskanálnyi bazsalikom
1 teáskanálnyi majoranna
só, bors
1 evőkanál őrölt édes paprika
1 teáskanálnyi fokhagymapor
olaj
A húsokat tejben áztatjuk 2-3 órán át. A tojást felverjük ha szükségesnek tűnik egy kevés tejet is adhatunk hozzá, a lisztbe keverjük a fűszereket és a megszokott módon panírozzuk a húsokat. Forró olajban megsütjük a csirkecombokat és papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen túl zsíros és már kínálhatjuk is.
A makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megtisztítjuk és sóval, grill fûszerkeverékkel bedörzsölve kissé olajos tepsibe tesszük, és lassan készre sütjük. Sütés után ízlés szerinti szeletekre vágjuk tálalás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált csirkemellet összekeverjük a zabpehellyel, a zabkorpával, a 2 tojással, a fűszerekkel, a reszelt fokhagymával és vöröshagymával. Egy nagyobb vágódeszkát vagy szilikon lap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz előkészített májat helyezzük tűzálló tálba. A mustárt keverjük jól össze az olajjal, és adjuk hozzá a fűszereket. A fűszeres – olajos mustárt kenjük rá a májra, tegyünk rá alufó...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes