15 dkg zabpehelyliszt
3 tojás
3 dl tej
burgonyát megfőzzük, mintha burgonyapürét készítenénk. A puha, főtt burgonyát leszűrjük, majd alaposan (csomómentesre) áttörjük. Az áttört burgonyát egy nagyobb tálba tesszük. Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPulykaszárny savanyú káposztával: A húst előző nap bepácolom fokhagymás delikát, bors, sós, tejben (ez elhagyható, de finomabb így a húsnak az íze) A babot előfőzöm,......sava...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barackot meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük. Egy fazékba tesszük a barack darabokat, felöntjük kb. 1,2 l vízzel, ízesítjük barnacukorral, citrommal. Puhára főzzük a barack...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz