Csirkemell
Gomba
Zöldbab
Tejföl
Hagyma
Só, bors
Hagymát megdinsztelem, közben hozzáadom a babot.
Hozzáadom a gombát, sózom, nagy lángon hagyom, hogy elfőjjön a leve.
Csirkemellkockákat beledobom, pár perc alatt kifegérednek.
Ekkor hozzáadom a pirospaprikát, borsot.
Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje.
20-30 percig főzöm, amíg elfövi a levét.
Aztán behabarom tejfölös liszttel (nem volt lisztem, csak tejfölt (az olasz fajtát) raktam hozzá, úgy is jó lett)
Rizzsel vagy tésztával tálalom
A csirkemellet megmossuk, apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és picit állni hagyjuk. A tejfölt, a tojásokat, a lisztet, a reszelt sajtot (keveset tegyünk félre az aljához), a...
Elkészítési idő: 60-70 perc Nehézség: KönnyűSok hagymát megdinsztelek, paprikázom, ráteszem a szárnyat "pörkölöm" őket. Amikor már úgy gondolom hogy jó, (vagy már nem tudom "leégés" nélkül folytatni) adok hozzá vizet. Kevese...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcsirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belő...
Elkészítési idő: kb45 perc Nehézség: Könnyű1. Elkészítjük a szószt. Ehhez összekeverjük a tejfölt, a tojássárgáját, a zúzott fokhagymát, az ételízesítőt és a sajtot. 2. A húst szeletekre vágjuk, majd bepanírozzuk (liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz