2 db cékla (nyers)
20 g eritrit
2 teáskanál balzsamecetkrém
10 g kókuszzsír (kókuszolaj)
só
bors - fekete (tört)
30 g rukkola
1 db narancs
20 g dió (egész)
A céklát héjastul megfőzzük kb. 1 óra alatt. Majd a vízből kivéve hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt meghámozzuk, nagyobb kockákra vágjuk.
A kókuszzsírt megolvasztjuk egy serpenyőben.
Rádobjuk a céklát, az eritritet, kicsit összepirítjuk kb. 1 perc alatt.
Sózzuk, borsozzuk.
Ráöntjük a balzsamecetkrémet - sima balzsamecet is megfelel, csak jó minőségű legyen! -, majd összeforraljuk.
Meghámozzuk, és összevágjuk a narancsot úgy, hogy a hártyát nem vágjuk bele.
A megmosott rukkolára rátesszük a céklát, a narancsszeleteket, és a diót. Végül a tetejére morzsoljuk a kecskesajtot is.
A tortilla lapok mindkét oldalát kend meg vajjal. Helyezd őket egymásra és vágd fel őket negyedekbe. A negyedekkel bélelj ki egy muffinformát, majd tedd 190 fokos sütőbe 10 per...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűSchinken und Zwiebel entweder in Öl anbraten oder auf die fettarme Art: Beide Zutaten in den kalten Topf füllen und etwas vermischen, den Deckel auflegen und kurz bei höchster Stu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 15 perc, pihentetés: 3 óraRakj egy szűrőt egy nagyobb tál 3 óratetejére. Tedd bele a joghurtot, és csepegtesd le két-három óra alatt. Az uborkát mosd meg, meghámozni n...
Elkészítési idő: 15 perc, Nehézség: KönnyűA vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. A darált húst összegyúrjuk az alapanyagokkal és a dinsztelt hagymával. Beletöltjük a főtt tojásokat. Zzsemlemorzsába megforgatjuk a r...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű