Finom és laktató étel, ami nagyon hamar elkészül. Ha nincs kedved sokat szöszölni a konyhában, de szeretnél valami finomságot gyorsan összeütni a családnak, ez a neked való recept.
Hozzávalók:
2 doboz bab konzerv
2 póréhagyma
2 pritaminpaprika
10 dkg pulykasonka
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál majonéz
1 teáskanálnyi csípős mustár
Só, bors
A babot szűrőbe öntjük és hagyjuk lecsöpögni. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk és felszeleteljük, majd tálba tesszük a babbal együtt. A sonkát is felkockázzuk és hozzáadjuk. A tejfölt, a mustárt és a majonézt összekeverjük, sózzuk és borsozzuk, majd jól elvegyítjük a salátával. Hűtőbe tesszük és miután lehűlt tálaljuk.
A vajból, lisztből és a tejből kemény besamelt főzünk. A tojásokat megfőzzük. A besamelmártás 2/3 részéhez keverjük a tormát, ízesítjük sóval, borssal. A tojásokat kettévágjuk, s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját kikaparjuk, a fehérjét nagyobb darabokra vágjuk. A tojássárgáját villával összetörjük és a majonézt, a tejfölt, a mustárt, majd a fűszereket hozzákeverjük. A fel...
Elkészítési idő: 10 PERC Nehézség: Könnyűa tészták kifőzzük, az olívaolajat belekeverjük a tésztába, az uborkát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk, a kihűlt tésztával összeforgatjuk, a joghurtba beletesszük az apríto...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészíts 3 adag házi majonézt, majd keverd bele a főtt répát, az almát és az uborkát.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű