3 mozzarella light
friss bazsalikomlevél
3 paradicsom
olívaolaj
balzsamecet
só, bors
Lazán rétegezd a karikára vágott paradicsomot, mozzarellát és szórd meg sok-sok bazsalikomlevéllel. Locsold
balzsamecet, olívaolaj, só és bors elegyével. Vacsorára is tökéletes.
A vajat megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Habverő segítségével folyamatosan kevergetjük, amíg be nem sűrűsödik. Hozzáadjuk a forró tejet, majd ízlés szerint sózzuk, bors...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz üvegtésztát darabokra törjük és forró vízbe tesszük. Megvárjuk amíg megpuhul, majd leszűrjük. A megmosott retket és almát kockákra vágjuk, a salátát apróra tépkedjük. A kefirt ö...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFriss, élénkzöld levelű retket vásárolunk. A retket nagyon gondosan megmossuk, a gyökérrészt levágjuk. Leszedjük a zsenge, zöld leveleket és finom metéltre vágjuk. A retket héjastó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük. A húst átkenjük a fűszerekkel és megpároljuk, amikor elkészült felszeleteljük és egy tálba tesszük. A zöldségeket is apróra vagdossuk és hozzákeverjük. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű