3 mozzarella light
friss bazsalikomlevél
3 paradicsom
olívaolaj
balzsamecet
só, bors
Lazán rétegezd a karikára vágott paradicsomot, mozzarellát és szórd meg sok-sok bazsalikomlevéllel. Locsold
balzsamecet, olívaolaj, só és bors elegyével. Vacsorára is tökéletes.
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd fövő sós vízbe tesszük, és kb. 10-15 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, hűlni hagyjuk, majd tetszés szerint apróra vágjuk. A mártáshoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet vágjuk fel kisebb kockákra, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a pirospaprikával, és adjuk hozzá a vékonyan felszeletelt fokhagymát. Ezután hagyjuk le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megpucolt céklát egyforma, kb. 3 centis darabokra vágjuk, átforgatjuk az olívaolajban a kevés sóval és borssal, illetve a kakukkfűvel. Fontos, hogy egymás mellé helyezzük őket a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű