60 dkg csirkemell filé
só ízlés szerint
15 dkg kókuszreszelék
2 db tojás
3 púpozott ek finomliszt
3 dl napraforgó olaj
A csirkemellfilét kevés, sós vízben puhára főzzük. Ezután hideg vízben lehűtjük, papírtörlővel szárazra töröljük. Először lisztbe, tojásba, majd kókuszreszelékbe forgatjuk. Bő, forró olajban hirtelen megsütjük.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Ezután lisztben megforgatjuk, mindkét oldalát elősütjük. Egy nagy tálba fektetjük őket és ráhalmozzuk a gomba töltelék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Minden egyes csirkehúst zsírral megkent alufóliára teszek. 2. A combokat sózom, majd ráteszem a mustárral elkevert paprikakrémet. 3. Azután rákarikázom a paprikát, a par...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkét gondosan megtisztítjuk, feldaraboljuk. Én a bőrét lehúztam, mert nem szereti a család. A hagymát meghámozzuk és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot megmos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, majd ráteszem a csíkokra vágott húst és nagy lángon sütöm. Megszórom sóval, borssal és majoránnával, valamint pirospaprikával....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű