– tojást kenyér
– tejföl
– gépsonka
– gruyere vagy ementáli sajt
– vaj
Elkészítési mód: kenjük meg vajjal a kenyérszeleteket és a vajas felével lefelé helyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
A kenyérszeletek másik felét kenjük be tejföllel, tegyünk rá sonkát, majd szórjuk meg sajttal. Vegyünk újabb szeleteket, kenjünk meg vajjal és helyezzük rá a már sonkával és sajttal megszórt kenyerekre, így készen lesznek a szendvicseink.
A szendvicseket addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad, és az alsó részük ropogóssá nem válik.
1. A mogyorót 180 °C-ra előmelegített sütőben sütőpapíron szétterítve 10 percig pirítom, amíg illatos lesz. Nem érdemes ezt a fázist kihagyni és a darált mogyorót egyből a csokolád...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--palacsintatésztát nyerünk ....ebbe mártjuk a tök szeleteket forró zsiradékban kisütjük
Elkészítési idő: 30 Nehézség: NehézFÜGESAJT: lo dkg füge, lo dkg mazsola 2 dkg száritott,lehetőleg poritott szennalevél és 2-5 dkg darált lenmag, Az összetevőket húsdarálón többször ledarálni /én kézzel a lehető le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz a vilag legegyszerubbje: egy padlizsant, egy cukkinit es egy voroshagymat beraksz egeszben a sutobe (ha nem akarsz ilyen zold darabokat latni a kremben, akkor hamozd meg a cukki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű