menu

Családireceptkönyv.hu

Croque monsieur melegszendvicse


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


– tojást kenyér
– tejföl
– gépsonka
– gruyere vagy ementáli sajt
– vaj

Elkészítés:


Elkészítési mód: kenjük meg vajjal a kenyérszeleteket és a vajas felével lefelé helyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe.

A kenyérszeletek másik felét kenjük be tejföllel, tegyünk rá sonkát, majd szórjuk meg sajttal. Vegyünk újabb szeleteket, kenjünk meg vajjal és helyezzük rá a már sonkával és sajttal megszórt kenyerekre, így készen lesznek a szendvicseink.

A szendvicseket addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad, és az alsó részük ropogóssá nem válik.

Croque monsieur melegszendvicse

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Házi Nutella, avagy csokoládés mogyorókrém
Házi Nutella, avagy csokoládés mogyorókrém

1. A mogyorót 180 °C-ra előmelegített sütőben sütőpapíron szétterítve 10 percig pirítom, amíg illatos lesz. Nem érdemes ezt a fázist kihagyni és a darált mogyorót egyből a csokolád...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rántott tök-palacsinta panirban
Rántott tök-palacsinta panirban

--palacsintatésztát nyerünk ....ebbe mártjuk a tök szeleteket forró zsiradékban kisütjük

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Fügesajt(hashajtó)
Fügesajt(hashajtó)

FÜGESAJT: lo dkg füge, lo dkg mazsola 2 dkg száritott,lehetőleg poritott szennalevél és 2-5 dkg darált lenmag, Az összetevőket húsdarálón többször ledarálni /én kézzel a lehető le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cukkinis padlizsánkrém
Cukkinis padlizsánkrém

Ez a vilag legegyszerubbje: egy padlizsant, egy cukkinit es egy voroshagymat beraksz egeszben a sutobe (ha nem akarsz ilyen zold darabokat latni a kremben, akkor hamozd meg a cukki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk