- kakaós piskóta
- mascarpone
- koktélcseresznye (a hagyományos is jó)
- tortabevonó
1. A kakaós piskótát törd össze. Ez egyébként szuper felhasználása, ha van otthon olyan piskótád, ami már picit szárazabb, 2-3 napos és nem fogy.
2. A piskótamorzsát keverd össze egy kis mascarpone-val (amennyit felvesz)
3. Formázz picit golyókat a közepén a cseresznyével
4. Mártsd bele gőz felett megolvasztott csokiba, majd hagyd megkötni.
A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját a cukorral és az olvasztott margarinnal kikeverjük. Ezután hozzáadjuk apránként a sütőport és a lisztet. A masszát tovább lágyí...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. A vajat vagy margarint habosra keverjük, majd egyenként - mindig egy kis cukorral - hozzákeverjük a tojások sárgáját, minden adag után pár percig keverve. 2. Végül hozzátess...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVégy egy hőálló bögrét, kanalazd be a száraz elemeket. Keverd össze. Üsd rá a tojást. Add hozzá a nedves elemeket. Alaposan keverd össze. A bögre szélét töröld le szalvétával. Tedd...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 180°C-ra. Egy szögletes sütőformát kibélelünk sütőpapírral. Előkészítjük és kimérjük a hozzávalókat. A szobahőmérsékletű vajat kézimixerrel, közepes sebessé...
Elkészítési idő: 95 perc Nehézség: Könnyű