25 dkg csemegekukorica,35 dkg csirkemell,1 közepes fej hagyma,1 zöld paprika,2 közepes nagyságú burgonya, 3 evőkanál tejföl,1 evőkanál majonéz,1 teáskanálnyi csípős mustár,zöldpetrezselyem,köménymag,olívaolaj,só, bors
A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát felkockázzuk és sós-köménymagos vízben megfőzzük. A köménymag különleges ízt ad majd neki. A paprikát és a hagymát felszeleteljük és egy tálban összekeverjük a kukoricával. Mikor a csirkefalatok és a burgonya is kihűlt, hozzáadjuk. A tejfölt, a mustárt és a majonézt jól összekeverjük, közben a petrezselyemzöldet felaprítjuk és hozzáadjuk. A kukoricasalátát összekeverjük az öntettel és fél órára hűtőbe rakjuk. Tálaláskor pirítóst, vagy pitát is kínálhatunk hozzá.
A tojást keményre főzzük, megtisztítjuk, és kihűtjük. A zöldfűszereket apróra vágjuk a retket, és a zellerszárat vékony csíkokra szeleteljük, a sárgarépát lereszeljük. A joghurth...
Elkészítési idő: 25 percA paradicsomokat megmossuk és cikkekre vágjuk. 3 db lilahagymát felkarikázzuk, 1 db-ot pedig apró kockákra vágjuk. Elkészítjük az öntetet: a cukrot és az ecetet kevés vízzel alapo...
Elkészítési idő:Elkészítjük a tölteléket : - A gombáshoz : csiperkegomba konzervet leszűrjük majd apróra vágjuk és elkeverjük sóval borssal és krémsajttal , majd betöltjük a paprikákba és a t...
Elkészítési idő: