ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
2 fej vöröshagyma
10 dkg kígyóuborka
3 evőkanál mustár
80 dkg krumpli
4 evőkanál fehérborecet
A főtt burgonyát megpucoljuk, majd még melegen felszeleteljük.
A hagymát karikára vágjuk, megpirítjuk, végül a MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel készült 1,5 dl alaplével felengedjük.
Hozzátesszük a fehérborecetet és a mustárt, majd az egészet összeforraljuk, miközben sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
A céklát nagy lyukú reszelőn nyersen lereszeljük, pici sót teszünk rá. Az almát szintén lereszeljük és pici citromlével megöntözzük. Kis állás után összekeverjük a céklá...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA savanyított gyalult káposztát átmossuk ha szükséges és kissé összevágjuk. Az almát megmossuk és héjastól kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk és fölvágjuk. A kolozsvári szalonn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A paradicsomokat kettévágjuk. A fetát kb. 1 cm négyzetekre vágjuk. A rukkolát megmossuk, majd salátacentrifugába tesszük, és megpörgetjük, durvára vágjuk. Az ecetet eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot mossuk meg és vágjuk félbe. A bazsalikomleveleket helyezzük egymásra, majd szorosan tekerjük fel és szeleteljük fel. A balzsamecetet öntsük keverőtálba, adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű