Családireceptkönyv.hu

Rukkola saláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Rukkola
szőlő vagy áfonya
narancsleve
balzsamecet
bors

Elkészítés:


A salátához alaposan megmossuk, majd lecsöpögtetjük a rukkolát. Kimagozzuk a szőlőszemeket vagy az áfonyát. Összekeverjük a narancs levét a balzsamecettel és a borssal. Összeforgatjuk a salátát az áfonyával vagy a szőlővel, és meglocsoljuk a narancsos öntettel.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kenők
Kenők

...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Edit
Tojástekercs
Tojástekercs

A tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a masszát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Baconos-fűszeres töltött tojás
Baconos-fűszeres töltött tojás

A baconszeleteket helyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsire, majd a sütőben süssük szép pirosra, ropogósra. Ezután hűtsük ki egészen, majd csipkedjük apró darabokra. A tojásokat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fejessaláta ecetes lében
Fejessaláta ecetes lében

A fejessalátát leveleire szedjük. A külső, csúnyább leveleket ne használjuk fel. A kiválogatott leveleket egyenként, folyó, hideg víz alatt alaposan átmossuk. Az ecetes salátaléhe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk