1 fél flakon majonéz
1 nagy pohár tejföl
1 ek mustár
2 ek porcukor
1 tk citromlé
1 kg morzsolt csemege kukorica
só
bors
Egy fazékba odarakunk vizet főni, majd ha felforr belerakjuk a kukoricát és kb. 45 percig főzzük.
Ez idő alatt egy nagy tálba minden hozzávalót kézihabverővel összekeverünk.
Ha megfőtt a kukorica, leszűrjük és összekeverjük a többi hozzávalóval.
az 1 tojássárgáját kikeverjük a mustárral simára, hozzá adjuk a tejfölt, sót, őrölt borsot, apróra vágott snidlingen (v. hagymát) ... ezzel kész a saláta alap… a 10-12 db tojás...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA franciasaláta alap zöldségkeveréket feltesszük főzni, ételízesitővel, kevés vizzel, épphogy ellepje. Nem főzzük teljesen puhára, hagyjuk kicsit ropogósra a zöldségeket. Leöntjük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA majonézből, mustárból, porcukorból, tejfölből egy tartármártást készítünk. Sózzuk, borssal, és frissen reszelt gyömbérrel ízesítjük. Belekeverjük a lecsepegtetett kukoricát....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű