7 tojás,1 üveg magozott meggy, 2 vanilia pudingpor 3 ek cukor, 0,5 l tejszín
7 tojásból kakaós piskótát sütök.
1 nagyobb magozott meggybefőttet leszűrök, a levéhez annyi vizet adok, hogy 6 dl legyen, majd 2 pudingporral és 3 ek cukorral felfőzőm.
Mikor kihűlt hozzáadom a kimagozott meggyeket.
0,5l habtejszínt kemény habbá verek.
A torta töltése:
3 részre vágom a kakaós piskótát, az alsó piskótalapra teszem a meggyes krém felét+tejszínhabot. Ezuttán a következő piskótalap következik+meggyeskrém+tejszínhab.
tetszés szerint díszítjük. smile hangulatjel
A Sacher torta elkészítése: Az egész tojásokat, a tojássárgájákat és a cukrot kis láng felett kevergetve hevítjük, amíg csípősnek nem érezzük a hőmérsékletet. (Kb 60-80 ºC-os) A...
Elkészítési idő: 30+45 perc Nehézség: KözepesEgy lefóliázott tepsiben 3-4 cm vastagon elkenjük a fagylaltot, majd a fagyasztóban hagyjuk megdermedni. Picit rakjunk félre a torta tetejéhez. A kekszeket ketté választjuk, és a m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A piskótához szétválasztjuk a tojásokat. 2. Egy tálban kemény habbá verjük a tojásfehérjét. 3. Egy másikban pedig habosra keverjük a tojássárgáját a cukorral, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegkezdőzhet a rétegezés: Gyümölcs Zselatin Túró Gyümölcs Zselatin
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű