6 darab tojás
6 evőkanál finomliszt
6 evőkanál kristálycukor
1/2 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
3-4 dl tejszín
ízlés szerint magozott meggy
1 tábla étcsokoládé
2 evőkanál étolaj
1 csomag vaniliás pudingpor
6 tojásból a piskótának valókat összekevertem majd kiöntöttem belőle az 1/3-át amihez raktam egy kis kakaóport.A fehér részét elsimítottam a tepsibe,a kakaós részt pedig foltokba rácsurgattam,majd megsütöttem.Amikor kihűlt kettévágtam.
Mélyhűtött meggyet kiengedtem,kimagoztam majd kifacsartam a levét.Öntöttem a léhez még annyi vizet,hogy kb 3dl legyen,majd adtam hozzá cukrot és egy csomag vanília pudingot hozzákevertem és kis lángon sűrű pudingot főztem.
kb.3-4 dl tejszínt, cukorral és egy kicsi habfixálóval felvertem.Amikor a puding kihűlt belekevertem a meggyet és 4-5 kanál habot.A kettévágott piskótát megtöltöttem a meggyes krémmel.A tetején elkentem a maradék tejszínhabot.Étcsokoládét egy kis olajjal gőz fölött megolvasztottam és a süti tetejére csurgattam.
Elkészítés: 1. A darált kekszet összegyúrjuk a többi hozzávalóval (kivéve a négyzet alakú kekszeket). Utoljára adjuk hozzá a tejet, mert abból csak annyi kell, hogy jól összeállj...
Elkészítési idő: 30 + 4 óra hűté Nehézség: Könnyű1. Első lépésben a piskótákat megsütjük 30*20 cm-es tepsin. A tojást kettéválasztjuk, a sárgáját a cukorral fehéredésig kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, és óvatosan beleforgatjuk...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűAz egészet összegyúrni és 4 lapban megsütni. A töltelékhez az almát lereszelni a 15 dkg vaníliás cukorral megdinsztelni. Miután a lapok kihűltek, megtölteni az almás töltelék...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét kemény habbá verjük, a vége felé apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal- hogy ne törjük össze – habba...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű